Garagedeuren

Wij bieden een breed assortiment garagedeuren aan voor zeer specifieke vraagstukken van onze klanten.

Wij werken voor een breed scala klanten in de regio Bergeijk, Valkenswaard en Eersel, maar werken ook in de regio Eindhoven en omgeving.

wit_paneel

Alutech S-paneel

alutech-m-line-example

Alutech M-paneel

alutech-l-line

Alutech L-paneel

hoofdfoto-cassette

Alutech Cassette

prestige-deur

Alutech Prestige

Garagedeuren

In ons ruime assortiment vindt u een geschikte garagedeur voor elke klant in Valkenswaard, Eersel en Bergeijk

Al jaren voorzien wij klanten van een hoogwaardige garagedeur, in de vorm van een sectionaaldeur, in de regio Valkenswaard, Bergeijk en Eersel, maar ook in de regio Eindhoven. Door de verschillende panelen, bedieningsmogelijkheden en beveiligingsmogelijkheden zorgen wij ervoor dat de garagedeur aan al uw wensen voldoet. Wij leveren de deuren in alle gangbare soorten en maten.

Bedieningsmogelijkheden voor de garagedeur in regio Bergeijk, Valkenswaard en Eersel

Voor het bedienen van de sectionaaldeur heeft u verschillende mogelijkheden:

  • Handbediend met trekkoord
  • Handbediend met kettingtakel
  • Elektrisch bediend (onder andere: drukknop, sleutelschakelaar, afstandsbediening, inductie en radar)

Railsystemen

Om zoveel mogelijk van uw ruimte te benutten heeft Van Raay Doorsystems verschillende mogelijkheden om het railsysteem van de garagedeur in bijvoorbeeld Valkenswaard, Bergeijk of Eersel aan te passen aan de voor u gunstigste situatie.

Panelen

Panelen bestaan uit twee zendzimir verzinkte staalplaten waarop een extra coating is aangebracht. Tussen deze platen bevindt zich een CFK vrije polyurethaan kern.

Beveiligingsmogelijkheden

U wilt zo lang mogelijk plezier van uw garagedeur. Het is daarom belangrijk om deze goed te beveiligen voor een lange levensduur en voor het beveiligen van de spullen in de garage.

  • Veerbreuk beveiliging
  • Kabelbreukbeveiliging
  • Onderloop beveiliging
  • Fotocel beveiliging
  • Losse kabel beveiliging
  • Micro switch op schuifgrendel en loopdeur

Sectionaaldeur

Een sectionaaldeur opent en sluit verticaal en loopt met kogelgelagerde loopwielen voorzien van een nylon loopvlak door verzinkte rails. U verspilt hierdoor zowel binnen als buiten geen kostbare ruimte. Het geheel wordt door middel van beschermde torsieveren in balans gehouden. In gesloten toestand is de deur rondom met rubbers afgedicht. De gekozen materialen en verwerking garanderen een zeer lange levensduur en uiterst betrouwbare werking van uw deur.

Alutech motor

alutech

Berner motor

bernermotor

Kleuren standaard

kleuren

Laat u deskundig adviseren

Wilt u ook een garagedeur laten plaatsen in de regio Valkenswaard, Bergeijk of Eersel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)6 13607407.  Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden en stellen een gratis offerte voor u op.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.