Onze servicediensten

Naast het leveren van garagedeuren of kozijnen leveren wij ook uitgebreide service.

Beveiliging

Gemak en veiligheid om in alle vrijheid te gaan en te komen. Dit kan Van Raay voorSleutelschakelaars realiseren middels automatisering voor garage- en industriedeuren. Dit geeft het pand extra waarde en de gebruikers meer veiligheid.

Design Sleutelschakelaars met verlichting voor Europese- of standaard cilinder met als voordeel veiligheid.

Design

Onze installaties zijn handig en elegant. De door ons gebruikte materialen van Nice hebben de eervolle vermelding Compasso de Oro 2001 verkregen, de belangrijkste Europese erkenning. De zender very, die al in de International Design Galerij van Hannover tentoongesteld werd, maakt nu deel uit van de permanente collectie van MAK, het Museum voor Toegepaste Kunsten in Frankfurt.

Kwaliteit

Alle de door ons gebruikte materialen worden geleverd door leveranciers met de ISO 9001 certificering. dit betekend dat al onze producten over een goedkeuring in overeenstemming met de meeste gangbare veiligheidsvoorschriften beschikken. Elk product is bestemd en geschikt voor jarenlang gebruik in elk klimaat.

Verbouwingen

Aanpassen van bestaande deuren en kozijnen tijdens een verbouwing. Motoriseren van u deuren of poorten middels hoogwaardige producten van Nice. Kijk ook eens op www.niceforyou.com

Luxe

Het automatiseren van uw deuren en poorten betekend een ongekende luxe. Een Nice automatiserings installatie voegt waarde toe aan uw huis. De belangrijkste voordelen:

  • U kunt in veiligheid in- en uitgaan zonder uit de auto te stappen
  • De kinderen spelen veilig beschermd in de tuin
  • De installatie blijft ook zonder stroom in werking, dankzij de heroplaadbare batterijen

Automatiseren

Wij leveren niet alleen nieuwe systemen vol geautomatiseerd, maar kunnen ook al uw bestaande deuren, poorten etc volledig gemotoriseerd laten openen.

Ongeacht soort, maat of materiaal van de deur, wij vinden altijd de meest geschikte oplossing voor uw deur of poort en wij garanderen optimale kwaliteit en gebruiksgemak.

Veiligheid staat bij Van Raay bovenaan. Dankzij het geïntegreerde veiligheidssysteem bestaat er geen gevaar, zoals die bij niet geautomatiseerde installaties wel aanwezig kunnen zijn.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.