Sectionale garagepoorten

Bekijk ons assortiment
  • Uiterst scherpe tarieven
  • Verschillende panelen beschikbaar
  • Verschillende bedieningsopties

Heeft u interesse in sectionale garagepoorten voor uw woning? Schakel dan de experts van Van Raay Doorsystems in. Wij zitten al meer dan 40 jaar in het vak en weten als geen ander een garagepoort te realiseren die aan uw wensen voldoet. Of u nu een garagepoort van aluminium, kunststof of hout wilt laten plaatsen, u bepaalt hoe uw garagepoort eruit komt te zien.

Waarom u kiest voor sectionale garagepoorten

Een groot voordeel van sectionale garagepoorten is dat u geen ruimte verspilt. Een sectionaaldeur opent en sluit verticaal door kogelgelagerde loopwielen die voorzien zijn van een nylon loopvlak. En deze lopen door een verzinkte rails. Zowel binnen als buiten bespaart u veel ruimte. Kiest u voor Van Raay Doorsystems? Dan weet u zeker dat de gekozen materialen en verwerking een lange levensduur en een betrouwbare werking garanderen.

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u uw woning of bedrijf voorzien van sectionale garagepoorten? En wenst u hier meer informatie over te ontvangen? U neemt contact op door te bellen naar +31 (0)497 571928 of door het contactformulier in te vullen. Als u al precies weet wat uw wensen zijn, vraagt u eenvoudig een offerte aan via de website. Hier vult u uw gegevens in en laat u weten dat u een offerte wilt aanvragen voor sectionale garagepoorten. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Neem nu contact op

Velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Automatische garagedeur | Kunststof garagedeuren | Elektrische garagepoort